Дома> Вести> Што е подобро ПВЦ или дрвени ролетни?

Што е подобро ПВЦ или дрвени ролетни?

March 29, 2024
Одлуката помеѓу ПВЦ и дрвени ролетни на крајот зависи од личната предност и специфичните потреби на просторот.

ПВЦ-ролетни се генерално потрајни и ниско одржување во споредба со ролетни од дрво. Тие се отпорни на влага, влажност и инсекти, што ги прави идеални за области со висока маизма, како што се бањи и кујни. ПВЦ -ролетни се исто така лесни и лесни за чистење, што ги прави практичен избор за зафатени домаќинства.

Од друга страна, ролетни од дрво имаат природен и класичен изглед што може да додаде топлина и карактер во просторијата. Тие можат да бидат обоени или насликани во најразлични бои за да одговараат на кој било стил на декор. Шатниците од дрво се исто така поприлагодливи и можат лесно да се санираат или рафинираат доколку се оштетени.

На крајот на краиштата, изборот помеѓу ПВЦ и дрво -ролетни се сведува на преференции на личен стил, буџет и специфичните потреби на просторот.

Fitting ShuttersFitting ShuttersFitting ShuttersFitting ShuttersFitting ShuttersFitting ShuttersBasswood ShutterBasswood ShutterBasswood ShutterBasswood Shutter

Контактирајте не

Author:

Mr. huiyuanwooden

Phone/WhatsApp:

+8618944456710

Популарни производи
You may also like
Related Categories

Е-пошта на овој добавувач

Предмет:
Е-пошта:
Порака:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Контактирајте не

Author:

Mr. huiyuanwooden

Phone/WhatsApp:

+8618944456710

Популарни производи
Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати